Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Α, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ; ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΣΤΕΙΛΛΑΤΕ 'ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ' ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ... (ΚΑΙ ΑΥΤΟ!)

ΝΑΙ! ΣΤΟ ...'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ', ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ 'ΠΟΥΛΜΑΝ'!... ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΕΡΓΟ", ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ...ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!!!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; Ε;


ΣΚΕΤΟ ..."ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ"! Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ - υποτακτικοί των «δανειστών», έκαψαν την Ξάνθη, κατά την διάρκεια (άριστα οργανωμένου...) «αντιφασιστικού» συλλαλητηρίου, που είχαν "στήσει" οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου - όπως γράφουν τοπικές πηγές - και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ξανθη φωτογραφιες
Οι κουκουλοφόροι είχαν ...μεταφερθεί από την Θεσσαλονίκη - δαπάναις του "γνωστού" Γραφείου Ταξιδίων 'τσίριζα tours' - κι αφού διαλύθηκαν οι υπόλοιποι κρατικοδίαιτοι διαδηλωσάκηδες, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους! 
Επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και βόμβες 'μολότοφ', έκαψαν μαγαζιά, έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και γενικά μετέτρεψαν το κέντρο της  πόλεως σε απαγορευμένη ζώνη!
Οι κάτοικοι της Ξάνθης, που αντίκρισαν  το επόμενο πρωΐ τις  Α Ν Ε Ι Π Ω Τ Ε Σ    καταστροφές - γιατί την νύχτα, δεν τολμούσαν να βγουν έξω από τα σπίτια τους! - είναι οργισμένοι με τους τοπικούς (παντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - που καλούσαν σε αντισυγκέντρωση κατά της 'Χρυσής Αυγής' και συμμετείχαν στην πορεία των αλητών - ενώ όσοι υπέστησαν ζημιές κάθε είδους, από τους επιστράτους τους, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον τους, ζητώντας να τους καταβάλλουν αποζημιώσεις!
Γιατί ΟΜΩΣ ...λ ύ σ σ α ξ α ν, να μην γίνει γραφείο της 'Χ. Α.' στην Ξάνθη, οι ξενόδουλοι που κυβερνούν την πατρίδα μας; Γιατί ενοχλείται ΣΙΓΟΥΡΑ ο αφέντης τους, ο (ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΩΝ;) Ερντογάν Πασάς!
(Μεγάλη εντύπωση έκανε ένας ειρωνικός τίτλος ιστοσελίδος της Ξάνθης: «Τσακίστηκε ο φασισμός και οι περιουσίες των Ξανθιωτών»…)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου