Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τελικά, θα υπάρξει αναλαμπή της Ορθοδοξίας, βασιλιάς Ιωάννης κλπ, ή βαδίζουμε ολοταχώς προς τον Αντίχριστο; Απάντηση-κείμενο π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης)


Όσο περνάνε τα χρόνια, το ηλεκτρονικό φακέλωμα εντείνεται με απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Κάρτες, κωδικοί, ηλεκτρονικές αιτήσεις παντού ..



Πλέον δεν μπορούμε να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία 
ότι αφενός οι πολιτικοί είναι υποχείρια της Νέας Τάξης



αφετέρου ότι και ΟΛΟΙ οι δεσποτάδες συμπορεύονται λίγο ή πολύ μαζί της 
-το καταθέτουμε εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μέσα στην εκκλησία- 
αφού είτε με την σιωπή
είτε με την συνειδητή επιλογή τους 
δένουν όλο και περισσότερο την (θεσμική) εκκλησία στο "άρμα" της Πανθρησκείας   (του Οικουμενισμού). 
οι δεσποτάδες με τα κουστούμια είναι η νέα μόδα ...

Οι απειροελάχιστοι -αληθινοί ποιμένες, 
(απλοί ιερείς, ιερομόναχοι, μοναχοί ή αγιορείτες μοναχοί)
που αντέδρασαν, 
ΟΛΟΙ τους ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ
από κελιά, μοναστήρια, ενορίες κλπ, 
τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Όλα τα παραπάνω, μαζί με κάποιες εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν - στον χώρο των αποτειχισμένων δηλαδή όσων επέλεξαν να κρατήσουν όρθια την εκκλησία υψώνοντας τείχος για να προστατευθούν από την αίρεση- 
δίνουν την εικόνα ότι δεν υπάρχει ελπίδα πουθενά.


Οι περισσότεροι ηγούμενοι, ιερείς, κλπ ΣΙΩΠΗΣΑΝ
Πρόδωσαν έτσι συνειδητά την Ορθοδοξία, 
για να μην πέσουν στην δυσμένεια του ηγουμένου ή του δεσπότη τους και χάσουν την "ησυχία", τον μισθό και την βόλεψη τους. 


"ο πλούς εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, 
Χριστός καθεύδει. Τί χρή παθείν;"
(Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος)




Είχαμε όλα τα άλλα, εμφανίστηκε τώρα ΔΙΠΛΑ μας ο νέος δράκος, το Ισλάμ


Τον γνωρίζαμε, τον έζησαν οι πρόγονοι μας (1453, τουρκοκρατία, 1922, 1974), δεν θέλαμε να το πιστέψουμε .. 
Ακούγαμε το "Αλλάχ Ακμπάαρ" λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά μας αλλά μας ακουγόταν τόσο μακρυά, 
αλλάζαμε κανάλι όταν βλέπαμε τις εικόνες με τα κομμένα κεφάλια "απίστων".
Τώρα ο τούρκος τρίζει τα δόντια του και ξέρουμε ότι ΔΕΝ αστειεύεται. 
Οι αγορές καταναλωτικών αγαθών και οι διακοπές δεν αρκούν πλέον για να μας καθησυχάσουν.
(το πιο σημαντικό: ο εχθρός δεν είναι απλά δίπλα μας :  χρησιμοποιώντας ως "δούρειο ίππο" την "προσφυγιά", πέρασε ΜΕΣΑ στο κάστρο. Προσθέστε αναρχικούς και λοιπά τσιράκια της Νέας Τάξης που όταν θα λάβουν εντολή θα προκαλέσουν ταραχές, τους Αλβανούς που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό και κάνουν το σήμα με τα χέρια τους, θυμηθείτε τα πρόσφατα μηνύματα του Ερντογάν προς τους μουσουλμάνους της Θράκης και τους πράκτορες των Σκοπίων σε χωριά της Μακεδονίας μας και καταλαβαίνεται πόσο εκρηκτικό γίνεται το μείγμα)


Το χάος έρχεται. Το μαρτύριο πλησιάζει. 
Ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε.
Όλοι λίγο πολύ αρχίζουμε να αποθηκεύουμε λίγα τρόφιμα γιατί το νοιώθουμε : 
αυτή τη φορά δύσκολα "θα τη γλιτώσουμε".



Θα υπάρξει άραγε η πολυπόθητη "αναλαμπή της Ορθοδοξίας", θα "πάρουμε την Πόλη", όπως λένε οι προφητείες, ή οδεύουμε ολοταχώς προς τα χρόνια του Αντιχρίστου;

Παραθέτουμε το κείμενο-μελέτη ενός μοναχού, του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης), με την επισήμανση ότι οι προφητείες υπάρχουν για να δίνουν θάρρος και κουράγιο, όχι για να εφησυχάζουμε.
Για να υπάρξει αναλαμπή, πρέπει να προηγηθεί μετάνοια
και αφού δεν μετανοούμε, θα πρέπει να κυλίσει άφθονο αίμα, να περάσουμε πολύ θλίψη 
ίσως και μαρτύριο..

Διευκρίνηση :
Τις επικεφαλίδες γράψαμε και αναρτήσαμε με δική μας πρωτοβουλία, βάζοντας μάλιστα και χρώμα σε αυτές,  για να βοηθήσουμε την ανάγνωση του μακροσκελούς κειμένου εστιάζοντας σε ότι εμείς κρίναμε σημαντικό.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ 

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 

Κριτήριο πρόβλεψης μελλόντων γεγονότων 

Κριτήριο αληθείας και οδοδείκτης σε κάθε πτυχή της παρούσης ζωής αλλά και πρόβλεψης μελλόντων γεγονότων να συμβούν σε κάθε εποχή είναι ο Λόγος του Θεού και οι Άγιοι Του: Τιμ.Β΄3,16. 
Όχι οι προσωπικές αστήρικτες εκτιμήσεις του καθενός, ούτε ο κάθε ρασοφόρος, όση πνευματικότητα και αν έχει, εκτός και εάν αυτά που λέει συμβαδίζουν με τα λόγια Αγίων και Προφητών. 
Ποιους θα πιστέψουμε, τους παγκοσμιοποιητές που επιδιώκουν να φέρουν τώρα τον Αντίχριστο; ‘Η την ίδια την πηγή, τον Χριστό και τους αγίους του;



Δύο εκατονταετίες μεθοδευμένης αλλοτρίωσης της πίστεως μας 

Ο Σιωνισμός έχει διεισδύσει τόσο πολύ μέσα στην κρατούσα Εκκλησία, που ανθρωπίνως φαίνεται αδύνατον να καθαριστεί αυτή η δυσοσμία. Δύο εκατονταετίες μεθοδευμένης αλλοτρίωσης της πίστεως μας έντεχνα και μελετημένα.
Μερικοί τρόποι αυτών που ποτέ δεν έπαψαν να επιβουλεύονται με λύσσα την Ορθοδοξία ήταν και πάντοτε θα είναι η διαστρέβλωσης της αληθείας, η διγλωσσία, η υποκρισία, η σύγχυσης, ο συμβιβασμός, το χάος, ο εφησυχασμός σε στιγμές αποστασίας του λαού και ο διωγμός σε εποχή αίρεσης όπως συμβαίνει σήμερα. 



Οικουμενισμός- Σιωνισμός- και η παγκόσμια διακυβέρνηση του Αντιχρίστου
Ο Οικουμενισμός, γέννημα του Σιωνισμού, έχει ως απώτερο σκοπό την Πανθρησκεία, που θα είναι το άρμα για να αποδεχθεί ομαλά η ανθρωπότητα τον Εβραϊκής καταγωγής Μεσσία – Αντίχριστο. 
Σκοπός των Εωσφοριστών Ιλλουμινάτι που ηγούνται αυτής της σατανικής πλεκτάνης είναι να κυβερνήσουν όλο τον κόσμο έτσι όπως αυτοί το έχουν σχεδιάσει. Υποκινητής και συνεργάτης τους είναι ο διάβολος. 


Ο ολέθριος Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για να ελέγξουν όσους επιβιώσουν. 
Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος που ήδη έχει αρχίσει και που οι ίδιοι υποκίνησαν, έχει ως σκοπό την απώλεια ενός μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας για να μπορούν να ελέγχουν τους εναπομείναντας, με έναν δικό τους άνθρωπο που ήδη τον έχουν εν αναμονή. Ο πόλεμος εξελίσσεται και θα συνεχιστεί σφοδρότατος (Αποκ. 9, 13-19).






Εμπόδιο τους οι ορθόδοξοι πιστοί που θα ελέγχουν τις παρεκκλήσεις.
Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο σκοπό τους αυτό είναι η Ορθοδοξία και κάθε ορθόδοξος λαός. Όσο η Ορθόδοξη συνείδηση κάποιων πιστών παραμένει ακέραιη, υγιής και ελέγχουσα στην κάθε παρέκκλιση και διαστροφή της ορθότητας της πίστεως μας, δεν μπορούν αυτοί να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. 


Κατόρθωσαν να ελέγξουν πατριαρχεία, επισκοπές και μοναστήρια. 
Επινοήσαν και οδεύουν προς πλήρη εφαρμογή της αλλοτρίωσης της Ορθοδοξίας, μέσα από τα διοικητικά κέντρα της και τα άλλοτε προπύργια που είναι τα πατριαρχεία, οι επισκοπές και τα μοναστήρια. 
Σταγόνα – σταγόνα με σατανική υπομονή διοχέτευσαν στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία την αίρεση του Οικουμενισμού, σφραγίζοντάς την, με την ψευτοσύνοδο της Κρήτης, χωρίς ο περισσότερος λαός να το έχει αντιληφθεί. 



Αμαρτία-Αποστασία-Αίρεση :Υποδούλωση της Ελλάδος
Αυτοί κάνανε καλά την δουλειά τους, η μεγαλύτερη ευθύνη όμως πέφτει σε εμάς, κλήρο και λαό, που αφήσαμε την κερκόπορτα ανοικτή για να εισέλθουν τρία μεγάλα κακά: Αμαρτία-Αποστασία-Αίρεση. 
Ως φυσικό αποτέλεσμα του σοδομισμού που μας επέβαλαν και που τον αποδεχθήκαμε είναι και η σκότισης του νου. Ώστε να μην μπορεί να διακρίνει ο λαός που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψεύδος. Η υποδούλωσης στα πάθη της σαρκός οδήγησε στην σκλαβιά του πνεύματος και στην υποδούλωση των Ελλήνων, στο Εβραϊκό λόμπι των φαινομενικώς Ελλήνων κυβερνώντων. 

Ποιος θα μας λυτρώσει από τη σκλαβιά, από το "ψευτορωμαίικο" 
τώρα που η ίδια διοικούσα Εκκλησία έχει προδώσει τον Χριστό
με την αίρεση και την αδιαφορία της 
Ανθρωπίνως, αυτή η σκλαβιά, αυτό το ψευτορωμαίικο που έλεγε ο Άγιος Κοσμάς, δεν μπορεί να φύγει πίσω, παρά με έναν και μόνον τρόπο. Και αυτός είναι η μετάνοια όλων μας. 
Μόνο ο Θεός πλέον μπορεί να ανατρέψει ένα τέτοιο σατανικό δέσιμο που μας έχουν επιβάλει σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Ο άλλοτε ευσεβής λαός μας πάντα σε ανάλογες εποχές κινδύνων κατέφευγε στην Εκκλησία, στους επισκόπους της, στους Ιερείς της. Τώρα που η ίδια διοικούσα Εκκλησία έχει προδώσει τον Χριστό με την αίρεση και την αδιαφορία της, που θα απευθυνθούν οι πιστοί και ποιος θα τους βοηθήσει; 



 ΚΑΝΕΝΑΣ επίσκοπος εν Ελλάδι δεν κηρύττει μετάνοια
Αντί για Σάλπιγγες μετανοίας κατάντησαν ταφόπλακες ζωντανών νεκρών.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κανένας επίσκοπος εν Ελλάδι δεν κηρύττει μετάνοια. Δεν είναι τυχαίο πως κανένας δεν αντιδρά πια (Καντιωτικά) στις σοδομιτικές παρελάσεις και στα έκφυλα νομοσχέδια που συνεχώς κατατίθενται στη Βουλή. Κάθε άλλο που έχουν συνεργήσει και συνυπογράψει κάποια από αυτά τα νομοσχέδια.
Επίσης κανείς τους (Επίσκοποι και ηγούμενοι), δεν δίνουν σημασία στις δεκάδες ανά τους αιώνες προφητείες και στα σημεία των καιρών, που έπρεπε να γνωρίζουν για να κηρύξουν μετάνοια. 



οι Σιωνιστές για τον ερχομό του Αντίχριστου
Εδώ και δεκαετίες προπηλακίζουν τον κόσμο οι ίδιοι οι Σιωνιστές για τον ερχομό του Αντίχριστου.
Το ίδιο κάνουν και με τους ανύπαρκτους εξωγήινους(-δαίμονες), δημιούργημα δικής τους φαντασίας.
Αποπροσανατολισμός - σύγχυσης, είναι το μεγάλο όπλο τους. Σημειωτέων και αληθές είναι το γεγονός ότι ο ερχομός του Αντιχρίστου θα συνδυαστεί και με το τέλος του κόσμου. Άρα, συνεπάγεται, λένε κάποιοι ότι λίγα χρόνια ζωής απέμειναν και για τον πλανήτη μας. Αυτό το συμπέρασμα εκ των κάτωθι αναγιγνωσκομένων είναι αστήριχτο και ψευδές. 


Προφητείες : Αφορμή απελπισίας ή μετανοίας και αντίστασης ;
Ο στόχος της απαξίωσης των προφητειών είναι να κρατούν τους Έλληνες σε διαρκή φόβο, αβεβαιότητα, πανικό, απελπισία και πάνω από όλα διαιρεμένο και ανίκανο να αντισταθεί.
Και αυτό γιατί οι προφητείες της ορθοδοξίας και ειδικά αυτές των ημερών μας, έχουν θετικό αποτέλεσμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία αλλά μέσα από μια σκληρή δοκιμασία που προϋποθέτει συμμετοχή στους κόπους της προσευχής, της μετανοίας και της κάθε αντίστασης όταν έρθει ο καιρός που θα το επιτάσσει και αυτό. 


η αποστασία του κόσμου (κάτι το οποίο ζούμε), 
και μετά ο Ευαγγελισμός των Εθνών 
Θα προηγηθεί η αποστασία του κόσμου (κάτι το οποίο ζούμε), και μετά ο Ευαγγελισμός των Εθνών (αυτό αναμένουμε). Ματθ. 24, 12-14. «Και κηρυχθήσεται τούτο το Ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσι τοις έθνεσι, και τότε ήξει το τέλος». 
Το Ευαγγέλιο του Χριστού πρέπει να κηρυχθεί σε όλες τις γλώσσες ανά τον κόσμο με Ορθόδοξο πνεύμα. Τότε μόνον θα έρθει το τέλος του κόσμου.
Τούτο σημαίνει, να κηρυχθεί όχι ένα οποιοδήποτε Ευαγγέλιο, όχι ένα οποιοδήποτε είδος χριστιανισμού, αλλά η Ορθοδοξία (Αγ. Ιωάννης ο Μαξίμοβιτς).
Και φυσικά μιλάμε και για επαναευγγελισμό σε κάποια έθνη. Μήπως η Ελλάδα είναι στη πράξη Ορθόδοξη; 


μια τελευταία ευκαιρία στην ανθρωπότητα, 
ένα μικρό ποίμνιο, παρακαταθήκη, που θα θυσιαστεί στα χρόνια του Αντιχρίστου
Ο Θεός θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην ανθρωπότητα να τον γνωρίσει, δημιουργώντας και μία καλή μαγιά που θα ζυμώσει όλη τη ζύμη, παρατείνοντας τον χρόνο της παρουσίας του ανθρώπου πάνω στην γη και αφήνοντας μελλοντικά ένα μικρό ποίμνιο, παρακαταθήκη, που θα θυσιαστεί στα χρόνια του Αντιχρίστου. 

Προφητείες Αγίων
Ο Θεός που μιλάει δια μέσου των Αγίων μας, λέει ότι: προ της ελεύσεως του Αντίχριστου θα προηγηθεί η 30ετής βασιλεία του ευσεβούς βασιλιά στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Κύριος δεν θα αφήσει να ολοκληρώσουν το έργο της αναδείξεως του Ψευδομεσία τους οι Εβραίοι, ετούτη τη χρονική στιγμή. (Βλέπε: Ο όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός – Ιερά Μονή Παρακλήτου, σελ.254-270).
Ο Άγιος Ανδρέας προφήτευσε στον Άγιο Επιφάνιο, μετέπειτα πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, 600 περίπου χρόνια πριν την εκπόρθηση της Πόλεως από τους Αγαρηνούς.
Αλλά προφητεύει και την μετέπειτα ανακατάληψη της από τους Ρωμηούς με την βοήθεια των Ρώσων. Και μετά την 32-χρονη βασιλεία του Αγίου Ιωάννη εκ πενίας, προφητεύει στη συνέχεια και 5 βασιλείες - στις οποίες φυσικά θα υπάρχουν και μεσοδιαστήματα άλλων βασιλειών. Δεν βγαίνουν οι μέρες και τα χρόνια λοιπόν. Ούτε τα εγγόνια μας θα δουν τον Αντίχριστο της Αποκάλυψης. 
Είπε ο Άγιος Κοσμάς: «χαρά σ΄ αυτούς που θα ζήσουν μετά τον γενικό πόλεμο, θα τρώνε με ασημένια κουτάλια». Ασημένια κουτάλια εννοεί την υλική αλλά και πνευματική ευημερία.
Επίσης ο ίδιος είχε πει «καλότυχος όποιος ζήσει σε εκείνο το βασίλειο». 
Στην Πατρολογία υπάρχει η πιο λεπτομερής περιγραφή του πτωχού βασιλιά που θα κυβερνήσει την Ελλάδα για τρεις δεκαετίες με δικαιοσύνη και αγάπη στον λαό. (Migne σελ.1141-1148, τόμος 107). 
Ο Όσιος Ιωάννης ο Χοζεβίτης +1960, είπε τα εξής: «Άγγελοι θα δώσουν τον θρόνο του Βυζαντίου σ΄ έναν Άγιο και ειρηνικά όλοι θα υπακούουν μη έχοντας πόλεμο στην γη. Τότε η Ορθοδοξία σ΄ όλο τον κόσμο θα ακτινοβολήσει. Θα αφανιστεί η κακία και μεγάλη αγάπη θα υπάρχει!» 
Ο Άγιος Παϊσιος είχε πει: «Θα γίνουν πράγματα που θα συγκλονιστούν τα έθνη. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία (άρα και μη έλευση Αντίχριστου) αλλά θεία επέμβαση. Θα ψάχνουν οι άνθρωποι να βρουν κάποιον να τους μιλήσει για τον Χριστό. Θα σε τραβάνε από το χέρι. Έλα εδώ κάτσε να μας πεις για τον Χριστό. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει το κακό. Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και μετά (αργότερα), ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής, να κρίνει τον κόσμο. Άλλο κρίση, άλλο επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα του. Από το βιβλίο, πνευματική Αφύπνιση, έκδοση Ι.Ησυχ. Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος-Σουρωτή Θεσσαλ.».
Επίσης είπε και το εξής: «Θα ήθελα να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη, να δω τη δόξα της Ορθοδοξίας και το μεγάλωμα της Ελλάδος». 
Ο Άγιος Πορφύριος είχε πει: «Η εποχή μας είναι σαν την εποχή του Χριστού. Και τότε ο κόσμος είχε φθάσει σε μια άθλια κατάσταση. Ο Θεός όμως μας λυπήθηκε. Και τώρα δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Βλέπω μέσα από τη συμφορά να εμφανίζεται κάποιος πολύ σπουδαίος άνθρωπος του Θεού, ο οποίος θα
συνεγείρει και θα ενώσει τον κόσμο προς το καλό» (Πατάπιος μοναχός - Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλιβίτης, Ι.Καλύβη Αγίου Ακακίου). 
Αν εσείς παπαγαλιστές των νεαταξιτών, θεωρείται τον Π. Αθανάσιο Μυτιληναίο πιο αξιόπιστο και Άγιο από τους μέχρι τώρα προαναφερθέντες Αγίους, πρόβλημά σας, αλλά όντως έχετε πρόβλημα πίστεως και πνευματικότητας. 
Προφητεία του αγίου Μεθοδίου Πατάρων 4ος αιώνας για τον βασιλιά Ιωάννη:
«…. Έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ, ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς». 
Χειρόγραφο κείμενο στο οποίο οι μισές προφητείες έχουν εκπληρωθεί και βρίσκεται στην Μονή Κουτλουμουσίου πολλών αιώνων πριν, 1053 μ.χ., προφητεύει επιπροσθέτως τον αναμενόμενο τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά το σημαντικό στο κυνήγι που έχει εξαπολύσει η μασονία κατά των προφητειών (μέσω υψηλόβαθμων ρασοφόρων) είναι το εξής αποκαληφθέν χωρίο, που καίει στην κυριολεξία τους Σιωνιστές: «υπόκυψις των Λατίνων στην αλάνθαστον πίστη των Ορθοδόξων και στη διάδοσή της σε όλο τον κόσμο και πτώσης του Πάπα».
Να λοιπόν γιατί ή δεν προβάλλονται οι προφητείες ή διαστρεβλώνεται ο σκοπός τους που είναι η αφύπνιση με κυρίαρχο σκοπό την προετοιμασία της μετανοίας. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο έχει σαπίσει η διοικούσα Εκκλησία η οποία προσκυνάει τον πάπα μέσω της μνημόνευσης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και της αποδοχής της ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου, ως Οικουμενικής και Αγίας.
Κοιμίζουν τον λαό, αποκρύπτοντας ελπιδοφόρα μηνύματα και αντί για φύλακες του ποιμνίου τους κατάντησαν λύκοι αιμοδιψείς. Θέλουν να καθυποτάξουν τον λαό στον πάπα!! 

Για δείτε τι λέει επίσης αυτή η προφητεία; «Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ».
Δεν συμβαίνει τώρα αυτό; Προσέξτε την αλαζονεία του Ερντογάν! Ο μουσουλμανισμός φαίνεται να εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλη την Ευρώπη, αλλά…αλλά αναμένεται η εκπλήρωση της συνέχειας που λέει: «Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό Ορθοδόξων λαών». 
Στην Αποκάλυψη στο κεφ. 19, 11-19 προφητεύεται από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη ο βασιλιάς Ιωάννης ως «κύριος των κυρίων και βασιλιάς των βασιλέων». Τα αρχαιότερα κείμενα της Κ. Διαθήκης, έχουν το πρώτο αρχικό «κ» μικρό και το πρώτο «β» των αντίστοιχων λέξεων κύριος και βασιλιάς που σημαίνει ότι δεν αναφέρετε το συγκεκριμένο χωρίο στον «Χριστό».
Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης σ΄ όλα τα βιβλία του το όνομα του Κυρίου μας το έχει με κεφαλαίο «Κ» και μόνο σ΄ αυτό το χωρίο με μικρό.
Επίσης στην φράση «ο λόγος του θεού», στιχ. 13, το «λ» είναι μικρό, ενώ στην αρχή του πρώτου κεφαλαίου ο Ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει: «Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ήν προς τον Θεόν…». Αλλού στην Αποκάλυψη γράφει: «Ο βασιλιάς αυτός θα λάμψει (ως ο ήλιος)» 
Αποκ.10,1. Επίσης: «Και είδον άλλον άγγελον πετόμενον εν μεσουρανίου, έχοντα ευαγγέλιον αιώνιον ευαγγελίσαι επί τους καθημένους επί της γης και επί παν έθνος και φυλήν και γλώσσαν και λαόν….». Αποκ. 14, 6-7. 
Άλλη ατράνταχτη απόδειξη υπάρχει ακόμα στα λόγια του Απ. Παύλου στην προς Ρωμ. 11,25-26 
«…ότις πώρωσις από μέρους τω Ισραήλ γέγονεν άχρις ού το πλήρωμα των εθνών εισέλθει. Και ούτω πας Ισραήλ σωθήσεται…». Αφού λοιπόν ο Ισραηλιτικός λαός δεν έχει μετανοήσει και βαπτιστεί, άρα επίκειται Ευαγγελισμός εθνών. Ποιο ξεκάθαρα δεν λέγονται. 
Μία προφητεία του Αγίου Ταρασίου, πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως τον 8 αιώνα λέει και τα εξής: «Ο βασιλιάς Ιωάννης θα ελευθερώσει τον κόσμο, τα λογικά πρόβατα του Χριστού από την ασέβεια και την αμαρτωλή ζωή, κηρύττοντας τον Ιησού, ή βασιλεία του θα κρατήσει μερικές δεκάδες χρόνια». 
Αυτούς που βολεύει ο θόρυβος γύρω από την έλευση του Αντίχριστου στις μέρες μας είναι, οι Στοές. Τι μας ενδιαφέρει πότε θα έρθει ο Αντίχριστος ή αν γεννήθηκε, αφού έχει γεμίσει η ζωή μας από αντίχριστους, «και νυν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν, Ιωανν. Α 2,18» και μάλιστα από τον πρώτο αιώνα. Εφόσον και άτομα της οικογενείας μας όχι μόνο δεν πιστεύουν αλλά μας χλευάζουν, μας συκοφαντούν και μας εκδιώκουν. Αυτοί δεν είναι αντίχριστοι; Δεν είπε ο Κύριος μας ότι «εχθροί σας θα είναι οι οικιακοί σας;» 

 να μετανοούμε, να προσευχόμαστε συνέχεια, τηρώντας τις εντολές Του. 
Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ούτε και τον τελικό Αντίχριστο των Γραφών 
Η έξοδος της ψυχής από αυτή την ζωή θα είναι και του καθενός μας η Δευτέρα παρουσία πριν την επί της γης παρουσία του Κυρίου, αφού όπως μας βρει ο θάνατος έτσι και θα κριθούμε στο τέλος αυτού του κόσμου. Η εντολή του Κυρίου είναι να επαγρυπνούμε, να μετανοούμε, να προσευχόμαστε συνέχεια Λουκ. 21, 34-36. Κάνοντας αυτά και τηρώντας τις εντολές Του, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ούτε και τον τελικό Αντίχριστο των Γραφών, εάν ερχόταν τώρα. Ο Κύριος μας άφησε εντολή να φοβόμαστε μόνο Αυτόν. Λουκ. 12,5.
Αλλά και σαν στοργικός Πατέρας μας προμηνύει τόσα πολλά, για να προσέχουμε, να μην ξεχνιόμαστε απορροφημένοι από τα επίγεια και χαθούμε, να μετανοούμε και να προετοιμαζόμαστε για ότι θλιβερό, όταν πλησιάζει ο καιρός. 


Θα ελευθερωθούν οι Έλληνες, όμως μέσα από μεγάλες θλίψεις και πολύ αίμα. 
Και φυσικά ο Πατέρας μας θα δεχτεί την εκ του φόβου μετάνοια πολλών παιδιών του,
όπως συνέβη και με τους Νινευίτες.

Η αγωνιώδης αναμονή της ανατροπής της σημερινής σκλαβιάς και αποστασίας του λαού μας, με την παρέμβαση του Κυρίου (μέσων των δεινών), απορρέει από τον πόνο μας, να βλέπουμε καθημερινά την ηθική εξαθλίωση των Ελλήνων, όλο να χειροτερεύει.
Στο πρόσωπο και στο έργο που θα επιτελέσει ο αναμενόμενος βασιλιάς Ιωάννης ατενίζουμε την αγάπη του Κυρίου μας, αλλά και την λύτρωση των αδερφών μας, που μέσω της μετανοίας (εκ των δεινών) θα ανατρέψει την παρούσα δαιμονική υποδούλωση του έθνους μας, βγάζοντάς μας στην απέναντι όχθη όπου επιγράφετε, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.
Θα ελευθερωθούν οι Έλληνες από τα δεσμά της αμαρτίας και του κακού που ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν πόσο τους έχουν κατακρημνίσει στο σκότος, όμως μέσα από μεγάλες θλίψεις και πολύ αίμα.
Και φυσικά ο Πατέρας μας θα δεχτεί την εκ του φόβου μετάνοια πολλών παιδιών του, όπως συνέβη και με τους Νινευίτες. 
Οι μελλοντικοί νόμοι του κράτους επί βασιλέως Ιωάννη θα είναι απολύτως συσχετισμένοι με τους νόμους του Ευαγγελίου. Θα έχουμε λοιπόν κατάργηση δια νόμων της αμαρτωλής ζωής, που στις μέρες μας οδηγεί στην κόλαση 8, ίσως και 9 στους 10 Έλληνες. 
Και θα εκπληρωθεί αυτό που λέει ο Προφήτης Δαυίδ: «Ευφρανθήσεται δίκαιος, όταν ίδη εκδίκησην ψαλ. 57». Και εννοεί ότι θα χαρούμε πολύ όταν δούμε οφθαλμοφανώς την απονομή δικαιοσύνης του Θεού, στους αμετανόητους αμαρτωλούς και εχθρούς της πατρίδος. 


ο Παγκόσμιος Πόλεμος που ήδη ξεκίνησε, όλο και θα επεκτείνετε
Θέλημα του Θεού στην παρούσα στιγμή των θλίψεων του λαού, από το μέρος των ποιμένων, είναι να χτυπήσουν οι καμπάνες της μετανοίας, Ιεζεκιήλ 33, 1-9, γιατί αυτός ο Παγκόσμιος Πόλεμος που ήδη ξεκίνησε, όλο και θα επεκτείνετε με
πολλά δεινά εξ΄ αιτίας των αμαρτιών μας.
Λέει ο Κύριος με το στόμα του προφήτη Ησαΐα: «Παρηγορείτε, παρηγορείτε και ενθαρρύνετε τον λαό μου». Ησαίας 40,1. Τι παρηγοριά να δώσουν αυτοί και ειδικά οι δεσποτάδες όταν οι ίδιοι δεν πιστεύουν, ή τι μετάνοια να κηρύξουν, αφού είναι εντεταλμένοι προδότες. 



Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλη την οικουμένη
Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλη την οικουμένη έχει ξεκινήσει ήδη από την εποχή των Αποστόλων «εις πάσαν την γην εξήλθεν ο φθόγγος αυτών και εις τα πέρατα της Οικουμένης τα ρήματα αυτών» Ρωμ. 10,18…. Κατά τους τελευταίους καιρούς ανακαλύφθηκαν τα άγνωστα έως τότε λοιπά έθνη και μέρη, στα οποία δεν κηρύχθηκε το Ευαγγέλιο της Ορθοδοξίας (π.χ. Αμερική, Αυστραλία), αλλά αυτό της Παπικής κυρίως και προτεσταντικής κακοδοξίας και όχι παντού.
Υπάρχουν έθνη λοιπόν σήμερα εντός των οποίων σποραδικώς διδάχθηκε η αίρεση, πολύ περισσότερο όμως η παναίρεση του Οικουμενισμού από τους πίπτοντας Ορθοδόξους.
Η δίωξη της Ορθοδοξίας σήμερα επιτάσσει την ανάγκη διάδοσης του Ευαγγελίου στα αλλόθρησκα και αιρετικά έθνη, ώστε κατά την Β΄ Παρουσία του Χριστού να μην βρεθεί άνθρωπος ή έθνος που να προφασιστεί ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του Χριστού. 
Και κάτι ακόμα. Η Ευρώπη δεν είναι πλέον χριστιανική. Οι Ευρωπαίοι έχουν καταντήσει έκφυλοι και σατανιστές. Θα ξαναευαγγελιστούν λοιπόν. «Ένωσις των Ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας, προφητεία του 1053 μ.χ.». Πρώτοι οι Γερμανοί θα επιστρέψουν στην Ορθοδοξία. 



Η παρέμβαση του Κυρίου ...,  όταν οι θλίψεις και οι νεκροί θα είναι πολλοί
Όταν ο οι θλίψεις θα είναι στο αποκορύφωμά τους, τότε η ενθύμηση της σύντομης παρέμβασης του Κυρίου θα δώσει κουράγιο για να ξεπεραστούν με περισσότερη υπομονή οι τελευταίες δύσκολες στιγμές. Γιατί χωρίς ελπίδα θα είναι ασήκωτο το κακό. Ένα κακό που θα επιφέρει πάρα πολλούς νεκρούς στην Ελλάδα. 
«Αλλά ταύτα λελάληκα υμίν ίνα όταν έλθη η ώρα, μνημονεύητε αυτών ότι εγώ είπον υμίν» (Και καθώς θα θυμάστε ότι εγώ σας τα είχα πει από πριν, να ενισχύεστε για να τα υπομένετε), ερμηνεία Τρεμπέλα. Ιωανν. 16,4 


Τα σχέδια των Σιωνιστών και η αναλαμπή της Ορθοδοξίας
Έχω προσέξει ότι αυτοί που επί το πλείστων θεωρούν ως πλάνη την αναλαμπή της Ορθοδοξίας είναι οι σπουδασμένοι των Οικουμενιστικών θεολογικών σχολών, που μετέπειτα προάγονται σε επισκόπους και ηγουμένους, όπου πλέον διδάσκουν μια διαβρωμένη Ορθοδοξία. Και διοχετεύουν σε φοιτητές, μοναχούς και Ιερείς, ψεύδη, ανακρίβειες και αιρέσεις. Έτσι τα παιδιά μας παγιώνονται σε θεωρίες ανορθόδοξες, χωρίς να καταλαβαίνουν το τι κρύβεται πίσω απ΄ αυτές τις διδασκαλίες.
Ο συστηματικός πόλεμος κατά των προφητειών του Αγίου Κοσμά που είχε πει «να καταράσθε τον πάπα διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού» και του Αγίου Παϊσίου είναι στα σχέδια επιβούλευσης των Εβραίων Σιωνιστών, ώστε να μην έχει ο λαός, ελπίδα και φως στο τούνελ που μας βάλανε. 
Την αποκαλυπτόμενη αλήθεια περί αναλαμπή της Ορθοδοξίας υποστηρίζουν και άλλοι Άγιοι, αλλά και σύγχρονοι γεροντάδες όπως ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, ο Σίμων Αρβανίτης, ο Εφραίμ της Αριζόνας, ο Αμβρόσιος Λάζαρης κ.α. Επίσης ο αείμνηστος Δημήτριος Παναγόπουλος και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, στο βιβλίο του «Οράματα και θάματα». Στις μέρες μας ο Κύριος τα αποκαλύπτει στην γερόντισσα από την Αττική, στο καλόγερο από την Πελοπόννησο (Εφραίμ, που κοιμήθηκε πρόσφατα) και σε άλλους αφανείς εργάτες Του από τους οποίους κάποιοι δε, είναι και λαϊκοί. 
Αν επιμένετε ότι όλα αυτά είναι πλάνη, επειδή αποδεχόμαστε τους προφήτες του Θεού, ζήτω η πλάνη μας. 
Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου