Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ασσίζη: 30 χρόνια ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Ορθόδοξοι" δεσποτάδες ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ και φιλούν το χέρι του Πάπα!

ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ......


«Θα εξαπατά τον κόσμον (ο Αντίχριστος) υπό το πρόσχημα της ευταξίας». (Εφραίμ ο Σύρος, Περί Ελεύσεως του Αντιχρίστου)


Ο Πάπας της Ρώμης θα είναι στην ουσία το δεξί χέρι του Αντιχρίστου.
Περί του ιδίου ζητήματος έχει αποφανθεί με σαφήνεια και ο γέρων Παΐσιος του Αγίου Όρους, ο οποίος λέγει:

«Ναι, Εβραίος θα' ναι (ο Αντίχριστος). Θα συνεργαστεί πολύ κι ο Πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει να ακολουθούν τον Αντίχριστο».1

Δικαίως, λοιπόν, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αποκαλεί τον Πάπα αιτία του κακού:

«Τον Πάπα να καταράσθε διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, Προφητείες)

Ο γέρων Παΐσιος, σχολιάζοντας τον ανωτέρω λόγο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, λέγει:

«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός εννοούσε αυτόν τον Πάπα, της συγκεκριμένης εποχής, ο οποίος θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντιχρίστου!» 2

Εκτός από τον Πάπα της Ρώμης, μαζί με το «θηρίον» θα συμπράξουν και πολλοί αρχιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και πρωτίστως οι υψηλά ιστάμενοι.

«Παρατηρήστε την συκιά και όλα τα δένδρα. Όταν ήδη βλαστήσουν, βλέπετε και καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι πλησιάζει πια το καλοκαίρι. Έτσι και σεις, όταν ιδείτε αυτά να γίνονται, να γνωρίζετε ότι είναι κοντά η βασιλεία του Θεού. Αληθώς σας λέγω, ότι δεν θα περάσει η γενεά αυτή, έως ότου γίνουν όλα αυτά. Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δεν θα παρέλθουν. Προσέχετε δε τον εαυτόν σας μήπως οι καρδιές σας γίνουν βαριές από κραιπάλη και μέθη και από μέριμνες βιοτικές και σας έλθει αιφνιδίως η ημέρα εκείνη». (Κατά Λουκάν, 21, 29)

 «Η Ημέρα του Κυρίου θα έλθει όπως ο κλέφτης την νύχτα. Όταν λέγουν, "Ειρήνη και ασφάλεια", τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδια καταστροφή». (Προς Θεσσαλονικείς Α΄, 5, 3)






                               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου